Manicure

Manicure behandeling in Apeldoorn 

Een wekelijkse manicurebehandeling kan wonderen doen voor je nagels en nagelriemen. Het bevordert niet alleen een snellere nagelgroei, maar je nagels worden ook sterker na elke manicure. Zo blijven je handen en nagels er altijd verzorgd uitzien.

Waarom manicure in Apeldoorn?

Je handen zijn je visitekaartje. Ze zeggen meer over je dan je kunt vermoeden: informatie over je gezondheid, karakter en ware leeftijd. Je nagels lijden, net zoals je gezicht, onder de invloeden van buitenaf. Het is dan ook geen overbodige luxe om je handen en nagels goed te verzorgen.

Een goede manicure:

Wat gebeurd er tijdens een manicure?

De nagels worden gevijld, nagelriemen verzorgd en gepolijst en de handen worden gescrubd, hiermee worden dode huidcellen verwijderd. Daarna wordt een verzorgend masker in gemasseerd. Zo zien de handen er weer jong en gezond uit.

Extra paraffinebad bij uw manicure

Een extra optie bij uw manicure behandeling is om uw handen te trakteren op een paraffinebad. Een paraffinebad is heerlijk ontspannend en verzorgend voor uw handen. Paraffine is een zeer zuivere substantie in een vaste vorm vermengd met een heerlijke geur die verward wordt tot een vloeibare wax. Parafine stolt nadat uw handen hier ingedompeld worden, daarna krijgt u een handschoen aan en kan de paraffine in uw huid trekken. De paraffine wordt daarna verwijderd en uw handen voelen weer zijdezacht aan.

Mogelijk worden uw handen lekker gemasseerd en uw nagels gelakt.

Prijzen voor een manicure behandeling in Apeldoorn

Manicure behandeling is € 19,50

Opties het paraffinebad € 12,50

Een optimaal resultaat en ontspanning is een manicure tegelijk met een pedicure behandeling aan te bevelen.